В КПІ ім. Ігоря Сікорського створено нову організацію


🇺🇦 ГО «Студентський парламент КПІ ім. Ігоря Сікорського»

👋 Привіт усім! Ми – ГО “Студентський парламент КПІ ім. Ігоря Сікорського”, студентська організація, метою якої є активізація діяльності студентів у міжнародному просторі, тобто залучення активної молоді до створення власних наукових та творчих проектів і представлення їх на міжнародній арені. Сучасна Україна неабияк потребує привернення уваги міжнародної спільноти, не тільки як держава, у якій іде війна, а ще й як держава, яка продовжує розвивати всі сфери діяльності, до того ж успішно, навіть попри активні бойові дії на майже половині всієї території країни. Україна має неймовірний потенціал до розвитку, який варто демонструвати світові; наша держава має право і безумовно стане однією з провідних країн європейського континенту.

Наша діяльність відображатиме наступну траєкторію дій:
👩‍🔬 Ми активно працюємо над створенням колаборацій із організаціями, що фінансують студентські наукові ініціативи. Ми об’єдналися в одну команду, задля роботи над покращенням іміджу нашого університету та допомозі студентам КПІ в цей надто складний час.
😊 Інший аспект нашої діяльності буде стосуватися забезпечення гарних умов навчання, життя в гуртожитках, підтримувати чистоту та порядок на території студмістечка, здійснювати правозахисні заходи, націлені на охорону безпеки та здоров’я усіх мешканців студмістечка КПІ.
🤲 Також ми займаємося волонтерською діяльністю. Наприклад, під час перших місяці повномасштабного вторгнення росії ми надавали гуманітарну допомогу студентам, доставляючи продуктові кошики, їздили в Бучу та Ірпінь, розвозивши адресно ліки та допомагали із забезпеченням притулку для тварин.
🙋🏻‍♂️ Важливим фактором для нас – є взаємодія безпосередньо з ініціативними та активними студентами, що поділяють наші погляди. Запрошуємо всіх небайдужих студентів долучатися до нашого громадського об’єднання. Нам потрібні ідеї ентузіастів з активною життєвою та громадською позицією. Зробімо наше суспільство та державу кращими, а почнемо з КПІ!